FAALİYET ALANLARIMIZ

İNŞAAT PROJE PLANLAMA

Proje Planlama Matrisi (Mantıksal Çerçeve) • Bir projenin niçin yapıldığını • Beklenen sonucunu • Proje stratejisini • Projenin başarısı için dışsal faktörleri • Proje başarısının değerlendirilmesini • Proje maliyetini
A- Zemin Faaliyetleri
B- Temel Faaliyetleri
C- Kaba İnşaat Kat Faaliyetleri
D- Doğrama Ön Hizmetleri
E- Dış Sıva Faaliyetleri
F- İç Sıva Faaliyetleri
K- Su Tesisatı İnşaatı
L- Elektrik Tesisatı İnşaatı
M- Mutfak, çamaşırhane soğutma grupları

YÖNETIM MÜHENDISLIK HIZMETLERI

İnşaat mühendisliği, malzeme ve tekniği en iyi şekilde bir araya getiren, yapıların plan, proje, yapım ve denetlenmesiyle uğraşan temel mühendislik dalıdır. İnşaat mühendisleri her türlü bina, baraj, havaalanı, köprü, yol, su kemerleri, liman, kanalizasyon, su şebekesi, tünel, demiryolu, hızlı tren projeleri, metro vb. hizmet ve endüstri yapılarının planlanması, projelendirilmesi, yapımı ve denetimi konuları ile ilgili eğitim ve araştırma yapar.

SU VE ISI İZOLASYONU

Isı yalıtımı, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek adına yapılan işlemlerdir. Sürekli artan enerji faturaları ısınma için ayrılan bütçeleri de arttırmaktadır. Tüketilen toplam enerjinin 1/3 kadar oranının konutlar için sarf edildiği düşünüldüğünde ısı yalıtımı artık bir ihtiyaç durumuna gelmiş bulunmaktadır.

PEYZAJ & ÇEVRE DÜZENLEME

Peyzaj mimarlığı, doğal ve kültürel kaynakları ve fiziksel çevreyi insan yararı, mutluluğu, güvenliği, sağlığı ve konforu için estetik ve bilimsel ilkeler çerçevesinde ele alan, mekan ve yaşam ortamı oluşturan, biyoçeşitliliği destekleyen arazi planlaması, tasarımı, yönetimi, korunması, onarılması ve denetlenmesi konularını kapsayan eğitim, araştırmalar yapan ve ülkesel, bölgesel,projeler üretilmesini sağlayan bir planlama ve tasarım dalıdır.

SİZİN
Projeniz

05

Çalışılan

Bölgeler

52

Takım

Arkadaşları

27

Yıllık

Tecrübe

47

TAMAMLANMIŞ

PROJELER

ŞİMDİ BİZE ULAŞIN! + (0216) 412 42 63

20 YILI AŞAN TECRÜBEMİZLE,GÜVENİLİR ve ÇAĞDAŞ MARKA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ.